Thanda Game Reserve - Luxe Safari Zuid-Afrika

Thanda Game Reserve

The Good Life & Safari

Mister Goodlife was here

Mister Goodlife was here!

Jos van Krimpen

Thanda Private Game Reserve ligt aan de Elephant Coast, in Zululand of te wel KwaZulu-Natal. Het ligt dichtbij iSimangaliso, een World Heritage Site, ongeveer 25 minuten ten noorden van Hluhluwe en 4 uur rijden vanaf Durban. Transfers zijn beschikbaar vanaf Richards Bay Airport en King Shaka International Airport. Thanda ligt in de landelijke Zululand omgeving, omringd door prachtige flora en fauna, Zulu cultuur en heeft prachtige uitzichten over het glooiende landschap. Bezoekers van Thanda kunnen de Big Five verwachten naast andere wildlife en 400 vogelsoorten.
Het klimaat langs de Elephant Coast in KwaZulu-Nata is het hele jaar door tropisch, met in de zomer kans op regen en koele winternachten. Het gebied is geclassificeerd als een laag risico malaria gebied en Thanda is uitgeroepen tot 99% malaria-vrij door de World Health Organisation. Het wordt aanbevolen dat de bezoekers een mugwerend middel op de blootgestelde huid gebruiken. Sinds de oprichting van heeft Thanda's het doel gehad om de natuurlijke balans te herstellen van het gebied en het terugbrengen van de soorten die oorspronkelijk leefde in dit gebied. Thanda's wildbeheer heeft zich geconcentreerd op een omvangrijk renovatieproject waarbij de herinvoering van de Big Five was inbegrepen. Thanda was ook het eerste privé-wildreservaat in KwaZulu-Natal dat met succes opnieuw een roedel wilde honden binnen haar grenzen heeft.
Vroeg in de ochtend en laat in de middag gaan er game drives op zoek naar de Big Five. Deze game drives worden uitgevoerd in open Land Rovers onder toezicht van deskundige rangers en trackers. Andere wilde dieren op Thanda's 14.000 hectare zijn onder andere de wilde hond, bedreigde zwarte neushoorn, cheeta, hyena, wrattenzwijn, antilopen en er is een rijk vogelleven.

Thanda Safari Private Game Reserve aan de Elephant Coast in KwaZulu-Natal, Zuid-Afrika, streeft ernaar om de verwachte luxe van een 5-sterren wildreservaat en lodge te overstijgen. Thanda Safari Private Game Reserve in Zuid-Afrika is synoniem met het zetten van normen en wordt erkend als een leider in luxe accommodatie. Het Zulu woord voor 'liefde', Thanda Safari omarmt de filosofie van 'voor de liefde van de natuur, wilde dieren en dierbaren' in elk aspect.

Bekijk foto's van het Thanda Game Reserve

Thanda Safari

Bekijk de video!

Thanda Game Reserve - Luxe Safari Zuid-Afrika

Zulu cultuur

tzc022-zulu-culture-photo-by-christian-sperka-1200x1612.jpg

Thanda Safari Private Game Reserve heeft zich voor de architectuur, het decor en de keuken laten inspireren door de Zulu-cultuur en heeft bewust bijgedragen aan de instandhouding van de cultuur en de mensen door de lokale gemeenschap te steunen met initiatieven als de Vula Zulu Cultural Experience, een Afrikaanse theatervoorstelling die met trots wordt nagespeeld door voorheen werkloze Zulu-mannen en -vrouwen.

Thanda Game Reserve - Luxe Safari Zuid-Afrika

Accommodatie en activiteiten

ttc043-tented-camp-with-elephants-photo-by-christian-sperka-1200x620.jpg

Dit privéwildreservaat in KwaZulu-Natal, Zuid-Afrika, biedt een ervaring van groot wild met de begeerde olifant, leeuw, buffel, neushoorn en luipaard, naast de zeer onderhoudende wilde hond, cheeta, hyena, wrattenzwijn en vlaktewild, evenals een overvloed aan vogels. Het milde klimaat van de Elephant Coast het hele jaar door en de rijkdom aan lokale attracties, waaronder duiken en snorkelen, creëren een utopische Zuid-Afrikaanse vakantiebestemming. Thanda Safari is de ideale bestemming voor een romantisch uitje of huwelijksreis in Zuid-Afrika. Gasten op safari kunnen rekenen op uitzonderlijke service en faciliteiten. Het hoofdgebouw van deze exclusieve safari lodge biedt een 5-sterren Wellness Centre en luxe gastenverblijven waaronder een bibliotheek en sigarenbar, business center en exclusieve wijnkelder. De activiteiten omvatten ochtend- en avond game drives, wandelsafari's en uitgebreide bushmaaltijden, evenals een indrukwekkende lijst van spectaculaire lokale tours, excursies en recreatiemogelijkheden.


Accommodatie: Villa's en safaritenten in luxe lodges

Activiteiten: Game drives, bush wandelingen, sterrenkijken, culturele, geschiedenis en zee tours

Hoogtepunten: Kids club, wellness centrum, en live entertainment - leer over Zulu cultuur, Big Five

Ja, ik wil naar het Thanda Game Reserve

En zie uit naar een droomreis op maat

Exclusieve Safari Lodges in Thanda

Bekijk Mister Goodlife's keuze