Informatie over het Thornybush Game Reserve in Zuid-Afrika

Het Thornybush Private Game Reserve ligt in de Limpopo provincie, grenzend aan het wereldberoemde Kruger National Park is het 11.500 hectare safari park particulier eigendom. Het is een omheind reserve die een enorme hoeveelheid bushveld dekt, de mogelijkheden om wilde dieren te spotten zijn enorm. De Big Five loopt hier vrij rond samen met vele andere soorten zoogdieren en vogels. Game drives vertrekken elke ochtend en avond zodat u ruimschoots de gelegenheid heeft om grote kuddes te zien of dieren te in de struiken te spotten!

Het landschap bestaat uit open savanne, en met een bijna perfect klimaat het gehele jaar, is het de ideale safari vakantiebestemming. De accommodatie in Thornybush is geschikt voor de gasten die houden van rustieke comfort en exclusieve luxe. Thornybush is ook een uitstekende locatie voor conferenties en biedt een teambuilding programma. Het heeft een breed scala aan conferentie mogelijkheden en is in staat van tot het hosten van groepen. De Thornybush Safari Lodges zijn voor de veeleisende safari reiziger. Deze luxe safari lodges bieden ultiem comfort, maar houdt de charme van de traditionele safari. Thornybush biedt gasten de mogelijkheid om echte Afrikaanse traditie ervaren, terwijl er een zeer hoge kwaliteit aan accommodatie is.

De warme Afrikaanse avonden onder de sterren te maken het Thornybush Game Reserve uw huis, weg van de wereld. Het pure genot van ongerepte natuur, de verkwikkende lucht en de spectaculaire open vergezichten zullen u ontspannen en zorgen dat u vol energie weer terugkeert naar de bewoonde wereld.

Er is nooit een tekort aan idee├źn of activiteiten. U kunt in de middag ontspannen en luieren. Als u nodig het nodig vindt om uw benen te strekken worden er wandelsafari's geregeld. De sensatie van het zijn "in de open lucht" met de Big 5 loopt het hart sneller kloppen! De begeleiding en tracking in Thornybush zijn uitstekend, u zult terug naar huis toe keren met een fontein aan extra kennis en ervaringen. Leren over en het bijhouden van de Big Game is geweldig! Maar soms kunnen het begrijpen van de kleine dingen, echt alles uit uw African Safari halen!