Trou aux Biches Resort & Spa

Luxe beach resort op Mauritius

Mister Goodlife
was here!

Trou aux Biches Resort & Spa op Mauritius

Dit eigentijdse hotel ligt op een eersteklas locatie aan het strand aan de noordwestkust van Mauritius. De eigentijdse accommodatie biedt 27 luxe villa's, elk met een eigen zwembad. Trou aux Biches is het eerste milieubewuste  en duurzame resort op Mauritius en tevens scoort Trou aux Biches goed op het gebied van 'accessability' waardoor het geschikt is voor gasten met een rolstoel. 

Gelegen in uitgestrekte tropische tuinen aan een van de mooiste stranden van het eiland, is het resort net een dorp zelf, met zes restaurants die een wereld aan smaken bieden. Er is een keur aan andere activiteiten. Gasten genieten van bevoorrechte toegang tot Mont Choisy Le Golf, de enige 18-holes golfbaan in het noorden van Mauritius, en een uitgestrekt sportcomplex met vijfsterrenfitness faciliteiten voor degenen die graag actief blijven tijdens hun vakantie.

Met zijn werkelijk dromerige omgeving, betoverende decor, overvloed aan activiteiten, zwembaden en dramatische zonsondergangen, is het resort een populaire hot spot voor zowel familievakanties als huwelijksreizen. Mister Goodlife beveelt voor families de 3 bedroom beach villa aan! 

Bekijk een video van Trou aux Biches Resort & Spa


Bekijk een video over Mauritius


Ja, ik wil naar Trou aux Biches

En zie uit naar een droomreis op maat