Glij over het water met een ski of board in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is de thuisbasis van de meest schitterende stranden, fantastische zeeën en grote dammen. Wat is een betere manier om ervan te genieten dan om op een paar waterski's of een wakeboards de dag in het water door te brengen met vrienden.

Er zijn fantastische en prachtige stranden langs de Zuid-Afrikaanse kust en omvatten steden of steden zoals Kaapstad, Durban, East London, Port Elizabeth, Wilderness, Mosselbaai, Jeffreys Bay en Sedgefield. WaterskiZone is gevestigd in Kaapstad en biedt professionele instructie om alle niveaus van de skiërs, variërend van beginners tot gevorderden. Ze bieden ook prive-lessen, coaching, dagtochten en 's nachts uitjes op fantastische waterskiën hot spots, zoals Knysna, Quaggaskloof, Swartland (Moorreesburg) en Rietvlei. Met de Tafelberg op de achtergrond, zou het moeilijk zijn om een meer opvallende instelling in de wereld te vinden.

Rietvlei, 25 kilometer van Kaapstad, is gelegen in een prachtig vogelreservaat met flamingo's en pelikanen. WaterskiZone wordt gerund door ervaren toernooi water-skiërs die bieden waterskiën, op blote voeten skiën, wakeboarden, buis ritten, parasailing en knie boarding. Maak je klaar voor een spannende vakantie vol plezier en avontuur.

Ja, ik wil ook waterskiën in Zuid-Afrika!