white-pearl-ponta-mamoli-resort-mozambique

White Pearl Ponta Mamoli Resort

Luxe Beach Resort

Mister Goodlife
was here!

White Pearl Ponta Mamoli Resort in Mozambique

Ervaar elegante eenvoud in het exclusieve White Pearl Ponta Mamoli resort gelegen in de duinen van de ongerepte zuidelijke kusten van Mozambique. U verblijft in de stijlvolle en comfortabele suites met strakke lijnen, moderne meubels en een kleurenpalet geïnspireerd door het omringende kustlandschap. Alle suites hebben uitzicht op de spectaculaire Indische Oceaan.

Ga diepzeevissen, paardrijden, een rustige wandeling of een meer energieke wandeling maken. Ontdek kilometers ongerepte stranden met een privé picknick lunch of geniet van diverse in-room of outdoor massages. Ook kunt u in een kajak de oceaan op of in een helikopter boven een glinsterende oceaan vliegen.

White Pearl Ponta Mamoli biedt een exclusieve duikervaring in beschermde en wereldberoemde riffen. De ervaren duikinstructeur zal u felgekleurde onderwater koralen laten zien. Met het heldere water en toegankelijk riffen is dit de ideale duikbestemming voor zowel beginners en gespecialiseerde duikers. PADI Resort cursussen zijn ook beschikbaar en duikuitrusting kan worden gehuurd van het Dive Centre.

Bekijk foto's van White Pearl Ponta Mamoli Resort

Bekijk een video van White Pearl Ponta Mamoli Resort


Ja, ik wil naar White Pearl Ponta Mamoli Resort

En zie uit naar een droomreis op maat