Zeilen Zuid-Afrika: Trotseer de wind op twee Oceanen

Zeilen in Zuid-Afrika is spannend en mooi tegelijk. Kaapstad staat bekend om z'n pittige winden (Cape Doctor) die zorgen voor de nodige excitement tijdens het zeilen, en tegelijkertijd een hele goede leerschool vormen voor iedereen die in de toekomst volledig vertrouwd en zelfverzekerd aan bord van een zeiljacht wil stappen. Na een zeilvakantie in Zuid-Afrika ben je dat absoluut.

Met duizenden kilometers aan kust biedt Zuid-Afrika prachtige locaties met legio aan ongelooflijke baaien. Zeilen in Zuid-Afrika biedt een ongelooflijke bezienswaardigheden en ervaringen die niet kunnen worden gemist. Of het nu het koudere wateren van de West-Kaap, of de warmere oceanen van KwaZulu Natal zijn, zeilen in Zuid-Afrika is zeker een ervaring van uw leven.

De meeste Zuid-Afrikaanse commerciële zeil vestigingen verwachten geen input van u op de jacht en zo bent u in staat om achterover te leunen en te ontspannen en te genieten van de rit.U beweegt snel over grote oceaan, stijgen en dalen over elke golf, is een heerlijk gevoel - op voorwaarde dat u niet zeeziek wordt. Bemand door opgeleide professionals, wordt u meegenomen op een onvergetelijke rit langs de prachtige Zuid-Afrikaanse kust.

Zuid-Afrikaanse zeil 'hot spots' zijn onder anderen Kaapstad, Port Elizabeth, Mossel Bay, Plettenberg Bay en Knysna. Alle kuststeden in Zuid-Afrika hebben jachtclubs en staan altijd open voor nieuwe gezichten. Deze jachtclubs zijn gastheer van zeilwedstrijden, lessen en fantastische zeiltochten. De False Bay Yacht Club is gastheer van de grootste en meest enthousiast ondersteunde gebeurtenis, namelijk de jaarlijkse voorjaarsbijeenkomst van Regatta. Dit evenement vindt plaats rond het einde van september van elk jaar en wordt ondersteund door alle plaatselijke jachtclubs. Het is zeer populair geworden de afgelopen 5 jaar

Met de grote verscheidenheid van het maritieme leven voor de kusten van Zuid-Afrika, zal u zeker dolfijnen, scholen vissen, zeehonden, pinguïns en misschien zelfs sommige walvissen in het seizoen te zien krijgen.

Knysna is de thuisbasis van magische lagunes. Ga zeilen overdag in een jacht en ontdek fenomenale mooie 'Knysna Heads'. Genieten van het fantastische uitzicht en de zonsondergang, terwijl u geniet van gekoelde champagne en oesters. Na het bewonderen van het fantastische uitzicht, zullen ze stoppen in een afgelegen baai en beginnen met het voorbereiden van een diner. Geniet van een onvergetelijke dag met vrienden en familie, het eten en de prachtige zonsondergang.

Ja, ik wil ook zeilen in Zuid-Afrika!