Klaserie Game Reserve - Luxe Safari Zuid-Afrika - Header

Klaserie Game Reserve

The Good Life & Safari

Mister Goodlife was here

Mister Goodlife was here!

Jos van Krimpen

Het Klaserie privé natuurreservaat beslaat een indrukwekkende 60 000 hectare ongerepte wildernis en werd in 1972 opgericht als onderdeel van het grotere Kruger National Park, en is een van de grootste privé reservaten in Zuid-Afrika. Er zijn verschillende commerciële activiteiten in het Klaserie Game Reserve, variërend van rustieke bush camps en wandelpaden tot luxe wildlodges. Het is het beleid van het reservaat om de commerciële en dus menselijke impact tot een minimum te beperken, omdat het park als missie heeft om het zo dicht mogelijk bij een ongerepte omgeving te brengen. Er is een scala aan spectaculaire kampen en lodges die een belangrijk deel uitmaken van het Klaserie Private Nature Reserve en Mister Goodlife adviseert u graag over de juiste keuze die past bij uw specifieke wensen en behoeften.

Bekijk foto's van het Klaserie Game Reserve

klaserie

Klaserie Game Reserve

Bekijk de video!

Klaserie Game Reserve - Luxe Safari Zuid-Afrika - Kudu

Introductie Klaserie Game Reserve

Klaserie Private Nature Reserve maakt deel uit van het Greater Kruger Park en deelt ook een niet omheinde grens met Kruger National Park, Timbavati en andere privé wildreservaten. Gelegen in de buurt van Hoedspruit in de provincie Limpopo, is Klaserie een van de top wildlife safari bestemmingen in Zuid-Afrika. Bezoekers aan Klaserie kunnen een onvergetelijke en unieke wildlife ervaring verwachten. De Big 5 zoogdieren die hier voorkomen zijn zonder twijfel zeer spannend om te zien, maar de Afrikaanse Bush is divers en gevarieerd met talloze andere dieren en vogels die de safari van elke bezoeker zullen verrijken. Hoewel de Big 5 een belangrijke attractie zijn, concentreren safari's in deze wilde regio zich ook op de bush en zijn ecosystemen, met de extra opwinding van het betrokken raken bij het opsporen van Afrika's grote wild. De verscheidenheid aan fauna en flora in deze regio omvat ongeveer 500 vogelsoorten, meer dan 118 reptielensoorten, meer dan 30 amfibieën, meer dan 235 grassoorten, meer dan 336 boomsoorten en enkele duizenden insectensoorten. Daarnaast zijn er meer dan 50 vissoorten en meer dan 145 zoogdiersoorten. 

Klaserie Game Reserve - Luxe Safari Zuid-Afrika - Kudu

Dierenconservatie en natuurbehoud

klaserie-gr

Het Klaserie Private Nature Reserve is zeer betrokken bij het volledige spectrum van natuurbehoud en de filosofie is om het reservaat zo dicht mogelijk bij een ongerepte omgeving te houden door de inspanningen te richten op het minimaliseren van de menselijke voetafdruk. Met meer dan 60.000 hectare ongerepte natuur zetten de parkeigenaren zich niet alleen in voor het behoud van het reservaat, maar ook voor een aantal natuurinitiatieven, waaronder het Ground Hornbill Project, Rhino Protection en The Elephant Project.

Klaserie Game Reserve - Luxe Safari Zuid-Afrika - Kudu

Community Projects

klaserie-communty-projects

Eco Children (voorheen Children's Eco Training) is in 2004 opgericht door Sandy Wilkes toen de behoefte ontstond om de kinderen van KPNR-werknemers te onderwijzen over de prachtige omgeving waarin zij leven. Door deze kinderen te onderwijzen, denken we dat ze zich hun prachtige omgeving eigen zullen maken en een basis van natuurbehoud zullen leggen voor toekomstige generaties, om uiteindelijk een duurzame relatie tussen het milieu en zijn bewoners te creëren. Vandaag de dag is Eco Children een veelzijdige liefdadigheidsorganisatie die is opgezet om ons natuurlijk erfgoed te behouden - het zeer delicaat uitgebalanceerde en unieke ecosysteem dat kenmerkend is voor het Lowveld van Zuid-Afrika. Andere projecten zijn het vrijwilligersprogramma van Eco Children, het studiebeurzenprogramma, het Kit-a-Kid initiatief en de coördinatie van het Santa Shoebox Project in het Hoedspruit gebied.

Ja, ik wil naar het Klaserie Game Reserve

En zie uit naar een droomreis op maat

Exclusieve Safari Lodges in Klaserie Game Reserve

Bekijk Mister Goodlife's keuze