nambiti-plains-lodge-outdoor-diner

Luxe Safari Lodges in het Nambiti Game Reserve

Safari  & The Good Life op The Battlefields Route

MIster Goodlife - Activiteiten in Zuid-Afrika

Mister Goodlife houdt van verantwoorde luxe accommodatie. Jij ook?

Bekijk hier zijn Signature Selection in het Nambiti GR

"Naast voorpret over de natuurpracht, de gastvrijheid, het heerlijke klimaat, de gastronomische geneugten en alle aanwezige culturele en historische ingrediënten wil je jouw droomreis in Zuid-Afrika natuurlijk voorzien van duurzame, exclusieve, luxe accommodatie. De onderstaande lijst biedt een gevarieerde selectie van luxe safari lodges in het Nambiti Game Reserve die je helpt om inspiratie op te doen voor de duurzame reis van jouw dromen in Zuid-Afrika. Het is de selectie waar Mister Goodlife zijn handtekening onder zet: de Signature Selection.  Neem contact op om jouw wensen en voorkeuren te bespreken. Samen bouwen we zo jouw ultieme duurzame droomreis op maat  in Zuid-Afrika. Ik wens je alvast veel voorpret!"


Deze luxe en exclusieve accommodatie in het Nambiti Game Reserve - die Mister Goodlife tegen een gunstig tarief voor jou boekt - voldoet aan de eisen van kwaliteit, exclusiviteit, kleinschaligheid, persoonlijke aandacht, veiligheid en luxe èn duurzaamheid waar Exclusive Culitravel in haar reizen voor staat. Alle onderkomens in het Nambiti Game Reserve zijn speciaal geselecteerd, bezocht en beoordeeld door Mister Goodlife, Jos van Krimpen. Dit gebeurt op regelmatige basis zodat de kwaliteitscontrole zo up to date mogelijk is. Daarnaast heb je als klant van Exclusive Culitravel altijd een streepje voor vanwege de persoonlijke relatie die Mister Goodlife met de betreffende hotels en (safari)lodges onderhoudt.


Jos van Krimpen selecteerde voor jou onderstaande verantwoorde, luxe èn duurzame accommodatie in het Namibiti Game Reserve in Zuid-Afrika:

Luxe Accommodatie in het Nambiti Game Reserve
Signature Selection by Mister Goodlife

Meer weten over luxe accommodatie in het Nambiti Game Reserve