madikwe-game-reserve-header

Madikwe Game Reserve

The Good Life & malaria-vrije Safari

Mister Goodlife was here

Mister Goodlife was here!

Jos van Krimpen

Het Madikwe Game Reserve is nummer vier op de ranglijst van grootste game reserves in Zuid-Afrika en is een van de grote geheimen van het land. In 1991 werd het reservaat opgericht, niet alleen om het wildlife te beschermen, ook voor de werkgelegenheid van de lokale bevolking en om een mooie omgeving voor hen te creëren.
Met het gigantische project Operation Phoenix werden meer dan 10.000 dieren naar het gebied gebracht. Deze dieren behoorden ooit tot de inheemse fauna van dit gebied, maar werden vrijwel uitgeroeid door de jacht en het aanleggen van boerderijen. Het project duurde maar liefst zeven jaar en de dieren werden uit verschillende regio’s van zuidelijk Afrika gehaald.


Ook de Big Five leeft in het Madikwe Game Reserve. Daarnaast vind je er alle andere belangrijke soorten wildlife en ook nog eens meer dan 350 soorten vogels. Het landschap kenmerkt zich door uitgestrekte grasvelden, bossen, rotsachtige heuvels en bergen. Het is een prachtig, nauwelijks ontdekt park in een unieke, bijna mythische omgeving en een goed alternatief voor het vrij drukke Kruger National Park.


Het Madikwe Game Reserve ligt in het uiterste noorden van North-West Province tegen de grens van Botswana. Het Madikwe Game Reserve is malariavrij en diverse lodges zijn speciaal geschikt voor kinderen. Mister Goodlife helpt u graag met het uitzoeken van de voor u meest geschikte lodge.

Bekijk foto's van het Madikwe Game Reserve

header-madikwe-private-game-reserve-safari-zuid-afrika

Madikwe Game Reserve

Bekijk de video!

header-madikwe-private-game-reserve-safari-zuid-afrika

Madikwe Game Reserve 2

Bekijk de video!

Ja, ik wil naar het Madikwe Game Reserve

En zie uit naar een droomreis op maat

Luxe Safari Lodges in het Madikwe Game Reserve

Bekijk Mister Goodlife's keuze