signature-droomreis-gold

Mister Goodlife's Signature Droomreis Gold

Safari, Strand, Golf & The Good Life

Droomreis Zuid-Afrika 'Gold' - 12 dagen Safari, Strand & Golf 

Dit is een reis zoals Mister Goodlife voor zichzelf zou samenstellen en van harte zou willen aanbevelen. Hier zet hij met liefde zijn handtekening onder. Als dit programma in Zuid-Afrika en Mauritius je aanspreekt kun je het natuurlijk meteen aanvragen. Je krijgt dan een offerte toegestuurd. Je kunt de reis natuurlijk ook naar wens aanpassen (reisduur, extra overnachtingen) of deze reis als inspiratie te gebruiken voor een volledig op maat gemaakte rondreis in Zuidelijk Afrika die Mister Goodlife graag samen met jou ontwerpt.

Programma Mister Goodlife's Signature Droomreis 'Gold'

signature droomreizen gold oberoi hotel

Reisbeschrijving

Op dag één vliegt u direct met KLM naar Johannesburg. U komt s’ avonds aan in Johannesburg waar  u op het vliegveld wordt opgewacht voor een meet & greet en vervolgens naar het prachtige Saxon Boutique Hotel wordt gebracht. U verblijft hier vier nachten en slaapt in een One-Bedroom Suite. Dag twee wordt uw auto afgeleverd bij het hotel. Vanuit hier rijdt u naar The Royal Johannesburg & Kensington Golf Club. Na het golfen kunt u weer terug naar het hotel om te relaxen of u kunt Johannesburg en haar omgeving gaan ontdekken. Mister Goodlife informeert u natuurlijk graag over trips, activiteiten, bezienswaardigheden en restaurants.


Op dag drie heeft u de vrijheid om de omgeving te ontdekken, u kunt bijvoorbeeld naar Johannesburg, Sandton, The Cradle of Humankind of zelfs naar Sun City (2 uur rijden). Dag vier staat weer in het teken van golf, u gaat deze dag golfen op de mooie baan van de Glendower Golf Club. Dit is ongeveer twintig minuten rijden vanaf uw hotel.


Op dag vijf rijdt u naar het fantastische Madikwe Private Game Reserve, een groot safari reservaat op ongeveer drie uur rijden vanaf Johannesburg. U verblijft 3 nachten in dit game reserve in de Madikwe Hills Safari Lodge,  waar u niet alleen de Big Five zult ontmoeten maar hoogstwaarschijnlijk ook de zeldzame African dogs! Vanaf dag vijf tot en met de ochtend van dag acht kunt u tijdens uw luxe safari genieten van alles dat Madikwe Hills en het Madikwe Game Reserve te bieden hebben. Prachtige natuur, luxe accommodatie, goed restaurant en dranken zijn inbegrepen, evenals twee game drives per dag.


Op dag acht rijdt u weer naar Johannesburg O.R. Tambo Airport om de auto in te leveren en door te vliegen naar Mauritius. In Mauritius verblijft u drie nachten in het uitstekende The Oberoi Hotel & Spa. U slaapt hier in een Luxury Villa with Private Garden. Van dag acht tot en met de middag van dag elf heeft u de vrijheid om te genieten van de prachtige stranden, mooie natuur, boulevards, golf courses, clubs, restaurants op dit fijne eiland in de Indische Oceaan.


Op dag elf heeft u nog een volle dag op Mauritius en vliegt u 's avonds via Parijs weer terug naar Amsterdam. Dag twaalf is de dag dat u weer terug bent in Nederland, u komt rond 10h30 aan op Amsterdam Schiphol Airport.


Waarom Mister Goodlife's Signature Droomreis 'Gold'?

  • Luxe accommodatie en top wining & dining.
  • Hassle free en ontzorgd programma
  • Ultieme combinatie met veel golf, beach & safari mogelijkheden
  • Romantiek & privacy in feel good omgeving.
  • Mister Goodlife's guarantee op The Good Life
  • Geschikt voor alle seizoenen

Welke verantwoorde luxe accommodatie zit er in dit programma?

Welke gebieden in Zuid-Afrika bezoek je met dit programma?

Beeldimpressie Signature Droomreis 'Gold'

Ja, ik wil reizen zoals Mister Goodlife