signature-droomreis-gold

Mister Goodlife's Signature Droomreis Platinum

Safari, Strand, Golf & The Good Life

Droomreis Zuidelijk Afrika 'Platinum' - 14 dagen Safari, Strand & Golf 

Dit is een reis zoals Mister Goodlife voor zichzelf zou samenstellen en van harte zou willen aanbevelen. Hier zet hij met liefde zijn handtekening onder. Als dit programma je aanspreekt kun je het natuurlijk meteen aanvragen. Je krijgt dan een offerte toegestuurd. Je kunt de reis natuurlijk ook naar wens aanpassen (reisduur, extra overnachtingen) of deze reis als inspiratie te gebruiken voor een volledig op maat gemaakte rondreis in Zuidelijk Afrika die Mister Goodlife graag samen met jou ontwerpt.

Programma Mister Goodlife's Signature Droomreis 'Platinum'

signature droomreizen platinum four hotel

Reisbeschrijving

Op dag één vliegt u Businessclass met Emirates via Dubai naar Kaapstad. Op dag twee komt u rond 11h40 aan in Kaapstad, u wordt op het vliegveld verwelkomt en naar uw eerste accommodatie gebracht. U verblijft voor vier nachten in het Steenberg Hotel & Spa en slaapt in één van de drie Heritage Suites. Dag twee kunt u het Steenberg Golf & Wine Estate ontdekken of uitstapjes maken naar de wijnhuizen en bezienswaardigheden van de wijk Constantia in Kaapstad.

Op dag drie word u opgehaald bij het Steenberg Hotel en naar de Clovelly Country Club gebracht. Na het golfen heeft u de mogelijkheid om te relaxen op Steenberg of Kaapstad en haar bezienswaardigheden bezoeken. Dag vier staat in het teken van de Cape Winelands, dorpen als Stellenbosch, Franschhoek en Paarl. In de Cape Winelands kunt u genieten van de vele Wine Estates, restaurants en prachtige landschappen. In overleg maken we reserveringen voor u voor activiteiten zoals wijnproeverijen, Wine Safari, lunches en diners, enz.

Op dag vijf gaat u weer golfen, dit keer dicht bij huis, namelijk op de Steenberg Golf Course. Daarnaast kunt u relaxen op het estate of nog een uitstapje maken. ís Avonds kunt u heerlijk gaan dineren in het restaurant van Steenberg, Catharinaís.
De volgende dag, dag zes, verlaat u het Steenberg Hotel, Wine & Golf Estate. U wordt weer door uw chauffeur opgehaald en naar het vliegveld van Kaapstad gebracht. U vliegt met een private jet van Fireblade Aviation naar het Tswalu Kalahari Private Game Reserve. Hier verblijft u drie nachten in The Motse.

Dag zes tot en met de ochtend van dag negen staan in het teken van safari op een bijzonder hoog niveau. Prachtige suites, uitzonderlijke service, geweldig eten maar vooral ook game drives in een zeer bijzonder reservaat. In dit Game Reserve ziet u meer dan de Big Five en bent u werkelijk 'in Africa'. Een ervaring die u nooit meer zal vergeten. Op de negende dag van deze Platinum Tour vliegt u weer met Fireblade Aviation, dit keer naar Johannesburg. In Johannesburg overnacht u één nacht in het Saxon Boutique Hotel & Spa met een award winning restaurant.

Dag tien is de dag dat u naar de eilanden archipel van de Seychellen vliegt. U wordt met met uw bagage naar het vliegveld van Johannesburg gebracht waarna u met Etihad direct naar het hoofdeiland van de Seychellen, Mahé, vliegt. Op het vliegveld in Mahé wordt u bij de douane al opgevangen. Daarna wordt u naar uw volgende accommodatie gebracht, het zeer luxe Four Seasons Resort. U verblijft hier vier nachten in een Hilltop Ocean View Villa.

Van dag tien tot dag veertien kunt u genieten van alles dat de Seychellen en het Four Seasons Resort te bieden hebben. Prachtige stranden, mooie natuur, vele vogels, watersporten, snorkelen, duiken, wandelen, uitgaan enz. Vanuit het Four Seasons Resort kunt u allerlei verschillende plaatsen bezoeken, ook de andere eilanden van de archipel. In de ochtend van dag veertien vliegt u via Dubai weer terug naar Amsterdam waar u dezelfde avond rond half 20h30 aankomt.


Waarom Mister Goodlife's Signature Droomreis 'Platinum'?

  • Ultieme luxe en privacy
  • The very best of .....Safari, Golf en Strand
  • Geen jetlag
  • Geweldig klimaat in Zuid-Afrika en op de Seychellen
  • Volledig ontzorgd en stressvrij
  • Join the happy few

Welke verantwoorde luxe accommodatie zit er in dit programma?

Welke gebieden in Zuid-Afrika bezoek je met dit programma?

Beeldimpressie Signature Droomreis 'Platinum'

Ja, ik wil reizen zoals Mister Goodlife