header-informatie-plettenberg-bay-zuid-afrika-1920x500

Luxe Hotels & Lodges in de Eastern Cape

The Good Life in De Oostkaap & Groot Karoo

MIster Goodlife - Activiteiten in Zuid-Afrika

Mister Goodlife houdt van luxe èn duurzame accommodatie. Jij ook?

Bekijk hier zijn Signature Selection in de Eastern Cape

"Naast voorpret over de natuurpracht, de gastvrijheid, het heerlijke klimaat, de gastronomische geneugten en alle aanwezige culturele en historische ingrediënten wil je jouw droomreis in Zuid-Afrika natuurlijk voorzien van duurzame, exclusieve, luxe accommodatie. De onderstaande lijst biedt een gevarieerde selectie van luxe hotels

en lodges in de provincie Eastern Cape die je helpt om inspiratie op te doen voor de reis van jouw dromen in Zuid-Afrika. Het is de selectie waar Mister Goodlife zijn handtekening onder zet: de Signature Selection.  Neem contact op om jouw wensen en voorkeuren te bespreken. Samen bouwen we zo jouw ultieme droomreis op maat  in Zuid-Afrika. Ik wens je alvast veel voorpret!"


Deze luxe en exclusieve accommodatie in de provincie Eastern Cape - die je rechtstreeks tegen een gunstig tarief bij Exclusive Culitravel kunt boeken - voldoet aan de eisen van kwaliteit, exclusiviteit, kleinschaligheid, persoonlijke aandacht, veiligheid, duurzaamheid en luxe waar Exclusive Culitravel in haar reizen voor staat. Alle onderkomens in de provincie Eastern Cape zijn speciaal geselecteerd, bezocht en beoordeeld door Mister Goodlife, Jos van Krimpen. Dit gebeurt op regelmatige basis zodat de kwaliteitscontrole zo up to date mogelijk is. Daarnaast heb je als klant van Exclusive Culitravel altijd een streepje voor vanwege de persoonlijke relatie die Mister Goodlife met de betreffende hotels en (safari)lodges onderhoudt.


Jos van Krimpen selecteerde voor jou onderstaande exclusieve, duurzame èn luxe accommodatie in de provincie Eastern Cape:

Luxe Accommodatie in de Eastern Cape
Signature Selection by Mister Goodlife

Meer weten over luxe accommodaties in de Eastern Cape?