signature-golfreizen-kaapstad-en-kaapse-wijnlanden

Mister Goodlife's Signature Golfreis

Kaapstad en de Kaapse Wijnlanden

Golf, Winetasting & The Good Life

Mister Goodlife's 11-daagse Golfreis Kaapstad en de Kaapse Wijnlanden

In deze voorbeeldreis (zo zou Mister Goodlife het zelf willen beleven) speelt je op de mooiste en meest uitdagende golfbanen van Kaapstad en en nabijgelegen Kaapse Wijnlanden. Je overnacht in luxe accommodatie in Kaapstad, Stellenbosch en Franschhoek.en hebt voldoende tijd en gelegenheid om ook de highlights van de regio te bekijken of relaxed aan het zwembad of strand te liggen.

Programma Signature Golfreis Kaapstad en de Kaapse Wijnlanden

signature golfreizen kaapstad en kaapse wijnlanden

Reisbeschrijving

Op de eerste dag vliegt u vanaf Schiphol met KLM rechtstreeks naar Kaapstad alwaar u op het vliegveld wordt opgewacht voor een Meet & Greet en een transfer naar uw eerste accommodatie, het Steenberg Wine & Golf Estate in de lommerijke Constantia Wine Valley nabij Kaapstad . U verblijft hier 4 nachten. Op dag 2 wordt na het ontbijt uw huurauto bij het hotel afgeleverd en gaat u golfen op de Clovelly Country Club. Na afloop kunt u bij voorbeeld een bezoek brengen aan het V&A Waterfront of lekker relaxen bij Steenberg. Dinersuggestie voor de avond is Bistro 1682 gevestigd op het  Steenberg Wine & Golf Estate. De volgende dag (3) staat in het teken van een rondrit over het Kaaps schiereiland ofwel een Peninsula Tour: U ziet Penguins op Boulder Beach, bezoekt Kaap de Goede Hoop, kunt bv lunchen bij The Foodbarn of Cape Point Vineyards in Noordhoek,of Harbour House in Kalk Bay, u rijdt over de beroemde Chapman's Peak Drive, langs Hout Bay en stopt voor sunset drinks in het mondaine Camps Bay.Verder kunt u relaxen op Steenberg. En in de avond eten bij Catherina's @ Steenberg.


Golfen op de Steenberg Golf Course staat gepland voor de vierde dag..U luncht in het halfway house. Na het golfen kunt u Kaapstad ontdekken, met Tafelberg, V & A Waterfront, Robbeneiland en het gezellige stadscentrum als hoogtepunten.Op dag vijf checkt u uit en vertrekt u via een stop in Somerset West waar u een bezoek brengt aan en luncht op het majestueuze domein Vergelegen, richting Stellenbosch (een dik uur met de auto). Daar checkt u in bij het Lanzerac Hotel & Spa, U verblijft 2 nachten op deze heerlijke plek waar u in de avond kunt eten bij The Governers Hall @ Lanzerac of koers kunt zetten naar een van de vele top restaurants die Stellenbosch rijk is. Op dag zes gaat u golfen op De Zalze Golf Estate. Daarna brengt u bijvoorbeeld een bezoek aan het wijndomein van de Zuid-Afrikaanse golfer Ernie Els niet ver van De Zalze. Het is weer tijd om te golfen: op dag zeven gaat u golfen op de Stellenbosch Golf Club. En wat dacht u van een wijnsafari per Landrover op het wijdomein Waterford na afloop.

In de namiddag vertrekt u, naar het pitoreske Franschhoek. Le Quartier Francais, is uw onderkomen voor de komende 3 nachten. Franschhoek voorziet in vele goede restaurants en Mister Goodlife adviseert u graag welke bij u past. Op dag 8 gaat u golfen op het beroemde Pearl Valley Golf Estate en heeft u alle tijd om Franschhoek verder te ontdekken. De volgende dag maakt u een prqachtige rit naar het Arabella Golf Estate in Kleinmond waar u kunt golfen op de Championship Course. U luncht in het halfway house. Nna het golfen kunt u nog een bezoek brengen aan de kustplaats Hermanus waar u in het seizoen (augustus tot half december) grote kans maakt om walvissen te zien. Mister Goodlife maakt graag een reservering voor u om per boot een whale watching trip mee te maken. Na het uitchecken bij Le Quartier Francais op de 10e dag kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Museum van de Caab en lunchen bij Soms Delta Estate. Daarna een bezoek aan het Franschhoek Motor Museum, Spier Wine Estate (met o.a. Eagle encounters) dineren bij Moyo @ Spier Wine Estate en aansluitend doorrijden naar Cape Town Airport voor uw late avondvlucht naar Amsterdam Schiphol. U komt op de 11e dag rond 11 uur in de ochtend weer aan op Schiphol.


Waarom Mister Goodlife's Signature Golfreis Kaapstad en de Kaapse Wijnlanden?

  • Ideaal klimaat van november tot en met april (Nederlandse wintermaanden)
  • Prachtige golfcourses op relatief korte afstand van elkaar (weinig reistijd)
  • Relaxed en ontzorgd: golfreserveringen (evt ook clubs & carts) vooraf geregeld
  • Mister Goodlife's guarantee for The Good Life
  • Sportief & actief, toeristische highlights en wining & dining
  • Hoog luxe niveau

Welke verantwoorde luxe accommodatie zit er in dit programma?

Welke gebieden in Zuid-Afrika bezoek je met dit programma?

Beeldimpressie Signature Golfreis 

Kaapstad & Kaapse Wijnlanden

Ja, ik wil reizen zoals Mister Goodlife