signature golfreizen kruger park

Mister Goodlife's Signature Golf- en Safarireis

Kruger Park & Entabeni Game Reserve

Golf, Safari, Panorama Views & The Good Life

Mister Goodlife's 14-daagse Golf- en Safarireis

Kruger Park & Entabeni Game Reserve

De ultieme combinatie van golfen op spectaculaire championship courses in Zuid-Afrika en oog in oog komen met de Big Five tijdens diverse safari game drives in het Krugerpark en het Entabeni Game Reserve. Tevens kunt u tijdens deze reis twee unieke belevenisen meemaken: het spelen van de langste par 3 ter wereld: De Extreme 19th Hole op de Legend Golf Course en het spelen op de wereldberoemde Leopard Creek Golf Club die slechts zeer beperkt toegankelijk is voor niet-leden.

Mister Goodlife's Signature Golf- en Safarireis

Kruger Park & Entabeni Game Reserve

Programma

null

Reisbeschrijving

Op dag 1 vliegt u met KLM rechtstreeks vanuit Amsterdam naar Johannesburg. Bij aankomst op het vliegveld wordt u opgevangen en naar het Saxon Hotel & Spa gebracht alwaar u 2 nachten zult doorbrengen. De volgende ochtend speelt u 18 holes op de prachtige Royal Johannesburg & Kensington Country Club. In de middag kunt u relaxen (Spa & Wellness) in het hotel of bijvoorbeeld een tripje maken naar Sandton, Rosebank of Melrose Arch. Op de derde dag wordt uw huurauto afgeleverd bij het hotel en gaat u na het ontbijt op weg naar het Entabeni Game Reserve. U verblijft 3 nachten in de Hanglip Mountain Lodge. Van hieruit kunt u de komende dagen golfen op de Signature Golf Course en op de Tribute Golf Course van het Legend Golf & Safari Resort. Daarnaast kunt u deelnemen aan spectaculaire safari game drives in de vroege ochtend en de namiddag in een open vehicle met ervaren safari gids. Gun uzelf op de laatste dag ook de meest spectaculaire en langste par 3 ter wereld op de Extreme 19th hole. U wordt per helicopter bovenop de berg afgezet om daar af te slaan richting de green (in de vorm van het Afrikaanse continent) die honderden meters lager gelegen is.

Op dag 6 vertrekt u naar het Kruger Park. De autorit naar uw volgende bestemming duur ongeveer 3 uur. U verblijft 3 nachten in het luxe Tanda Tula Safari Camp van waaruit u game drives in het Timbavati Private Game Reserve gaat maken. Na het ontbijt op dag 9 vervolgt u uw trip richting Hazyview, Trek de hele dag uit voor het rijden van de Panorama Route (Blyde River Canyon, Tree Rondavels, God's Window). In de namiddag inchecken bij het sprookjesachtige Timamoon Lodge voor 1 nacht. 


Op dag 10 vertrekt u na het ontbijt richting de Buhala Lodge, gelegen aan de Crocodile River bij de Komatipoort aan de zuidkant van het Krugerpark. Hier verblijft u 3 nachten. U kunt de volgende dagen golfen op de vermaarde championship golf course van de  Leopard Creek Country Club. Deze members only club laat bij uitzondering bezoekers toe en u behoort tot de gelukkigen. Ook kunt u deze dagen met uw eigen auto op zoek naar de Big 5 in de openbare gedeelten van het Krugerpark. Indien u nog meer luxe en exclusiviteit zoekt kunt u er ook voor kiezen om deze laatste 3 nachten door te brengen in het luxe Sabi Sabi Earth Lodge in het vermaarde Sabi Sands Game Reserve waar u grote kans maakt op het spotten van luipaarden! U wordt dan van daar uit per helicopter naar Leopard Creek gebracht voor een wel heel bijzondere golf ervaring. Op dag 13 reist u terug naar Johannesburg (ongeveer 5 uur met de auto of 75 minuten met een binnenlandse vlucht) waar uw avondvlucht u weer veilig naar Amsterdam brengt.


Waarom Mister Goodlife's Signature Safari- en Golfreis Kruger Park & Entabeni Game Reserve

  • Unieke golfbelevenissen: The 19th Hole (Entabeni) & Leopard Creek CC
  • Combinatie golf en safari
  • Golf, game drives en spa vooraf geregeld: Ontzorgd, relaxed en luxe
  • Mister Goodlife's garantie op The Good Life
  • Voldoende variatie voor de niet-golfer
  • Ook mogelijk indien u niet zelf wilt autorijden

Welke verantwoorde luxe accommodatie zit er in dit programma?

Welke gebieden in Zuid-Afrika bezoek je met dit programma?

Beeldimpressie Signature Golf- en Safarireis

Kruger Park & Entabeni Game Reserve

Ja, ik wil reizen zoals Mister Goodlife