signature safarireizen zuid afrika silver

Mister Goodlife's Signature Safarireis Silver

Safari, Natuur, The Big Five & The Good Life

Safarireis Zuid-Afrika 'Silver' - 12 dagen Safari, Natuur & The Big Five

Op Silver niveau stelt Mister Goodlife je het volgende voor: een safari reis langs drie wildparken (Pilanesberg, Madikwe en Welgevonden) die op zo'n 2 a 3 uur rijden met de auto van elkaar en van het vliegveld in Johannesburg gelegen zijn. Alle drie de parken zijn malaria vrij en in alle drie kun je de Big Five spotten. De parken verschillen onderling qua type natuur, andere (zeldzame) dieren die er voorkomen, en type lodges. Met andere woorden je gaat niet 3 keer hetzelfde zien en doen want de opzet is juist om het divers en aanvullend te laten zijn. Dit voorbeeld van een luxe safarireis is ook geschikt voor kinderen! Laat je inspireren door deze voorbeeldreis en neem contact op om samen met Mister Goodlife jouw droom-safarireis samen te stellen.

Programma Mister Goodlife's Signature Safarireis 'Silver'

safarireis-silver-sheperds-tree-pool

Reisbeschrijving

Na aankomst op het vliegveld van Johannesburg (indien je rechtstreeks met KLM vliegt kom je rond 22h00 aan)  check je in bij het Intercontinental Hotel op het vliegveld (direct naast de arrivals hall). De volgende ochtend haal je jouw huurauto op (naast het hotel) en zet je koers naar de eerste bestemming. Rond de lunch word je verwacht bij de Sheperd's Tree Game Lodge in het Pilanesberg National Park, waar je in de namiddag al een eerste game drive meemaakt. Je verblijft 3 nachten in deze gastvrije 5 sterren lodge van waaruit je eventueel ook nog gemakkelijk naar het nabijgelegen Sun City zou kunnen gaan. Behalve de 2 wereldberoemde golfbanen vind je daar ook een kinderpretpark met golfslagbad en andere adventure sports (boogschieten. hot air balloon, quadbiken, enz).


Op de 5e dag vertrek je in noord-westelijke richting naar het Madikwe Game Reserve. Dit geweldige malariavrije safari park staat behalve om de gebruikelijke Big Five ook bekend om de relatief grote populatie African wild dogs (wilde honden), een zeldzame diersoort die een bijzonderheid op zich is. In Madikwe verblijf je 3 nachten in het Thakadu River Camp in een van de luxe canvas tenten waarin deze 4 sterren plek voorziet. Ook hier veel facciliteiten, prachtige natuur en een kindvriendelijke omgeving.


Dag 8 staat in het teken van een boeiende rit naar het Welgevonden Game Reserve waar u rond 14h00 uur incheckt bij de Makweti Safari Lodge. Je bent inmiddels gewend aan het safari-bioritme en geniet hier van weer een nieuwe natuuromgeving, in een prachtige lodge waar je een eigen chalet met splash pool bewoont. Diners vinden afwisselend plaats in de main lodge of in de boma. Net als bij de andere safarilodges is ook hier de kans aanwezig dat de dieren dichtbij de lodge komen en dat je ze vanuit je ligstoel aan het zwembad goed kunt observeren. Na de laatste ochtend game drive en aansluitende brunch op dag 11 vertrek je weer richting Johannesburg om daar in de avond terug te vliegen naar Amsterdam waar je op dag 12 rond 11h00 weer zult arriveren.


Waarom Mister Goodlife's Signature Safarireizen 'Silver'?

  • Weinig reistijd tussen de diverse parken, optimale tijdsbesteding
  • Kindvriendelijk en malariavrij
  • Big Five en meer! 
  • Ontzorgd: inclusief alle maaltijden en safari activiteiten
  • Extra opties: Spa, wellness, massage, guided walking safaris, kids safaris
  • Met KLM rechtstreeks naar Johannesburg en geen jetlag
  • Good Life garantie: natuur, dieren, gastvrijheid, service, wining & dining

Welke verantwoorde luxe accommodatie zit er in dit programma?

Welke gebieden in Zuid-Afrika bezoek je met dit programma?

Beeldimpressie Signature Safarireizen 'Silver'

Ja, ik wil reizen zoals Mister Goodlife