signature fairtrade reizen gold

Mister Goodlife's Signature

FairTrade Reis

Gold

FairTrade, Safari, Natuur,  Cultuur & The Good Life

FairTrade Reis Zuid-Afrika 'Gold'

16 dagen Safari, Cultuur & Natuur

Mister Goodlife stelde tijdens zijn verblijven in Zuid-Afrika deze mooie en duurzame Fair Trade reis voor jou samen. Je verblijft in luxe accommodaties die Fair Trade gecertificeerd zijn. Daarnaast biedt deze tour Big 5 safari & Marine 5 safari, strand & stad, bergen & zee, culinair en wijn, cultuur & historie, romantiek & feel good. Geniet van The Good Life in Zuid-Afrika op een Fair Trade manier en gaa voor duurzaam reizen!

Mister Goodlife's
Signature Fair Trade Reis 'Gold'
Programma

fairtrade-signature-reizen-zuid-afrika-massage

Reisbeschrijving

Op dag één vliegt u vanaf Amsterdam Schiphol naar Kaapstad. Hier word je opgewacht en naar jouw eerste onderkomen gebracht, het Spier Wine Farm Hotel in Stellenbosch waar je 4 nachten verblijft. Op dag twee ontvang je jouw huurauto en kun je Stellenbosch en de Kaapse Wijnlanden gaan verkennen. Activiteiten: golfen, lunchen op een wijndomein, een township tour in Kayamandi. Op dag drie en vier kun je bijvoorbeeld Paarl of Franschhoek bezoeken of een mooie pas route rijden of paardrijden en wandelen of mountainbiken door de wijngaarden.

De vijfde dag vertrek je via de bekroonde kustroute richting de Overberg regio en check je in bij de Forest Lodge in het Grootbos Nature Reserve. In dit aan de kust gelegen natuurpark verblijf je 3 nachten in een Forest Suite en ervaart u de luxe van de ruimte, gastvrijheid, service, en heerlijke diners en wijnen in spectaculaire setting. Je gaat op zoek naar de Marine Five (walvissen, dolfijnen, pinguins, zeeleeuwen en haaien) en geniet van de vele inbegrepen activiteiten in het Grootbos Nature Reserve (oa. guided nature walks en paardrijden op het strand). Op dag acht tot en met tien kun je in jouw eigen tempo Kaapstad en het Peninsula (het Kaaps schiereiland met oa. Kaap de Goede Hoop en de penguinkolonie op Bouilers Beach) gaan ontdekken. Andere bezienswaardigheden zijn bijvoorbeeld de Tafelberg, Robben Eiland en Kirstenbosch Gardens. Verder staat Kaapstad natuurlijk ook bekend om haar uitgebreide mogelijkheden voor wining & dining, markten, terrasjes, musea en het Victoria & Alfred Waterfront. Je verblijft in Kaapstad in het Fairtrade-gecertificeerde Vineyard Hotel.

Op dag 11 vlieg je naar Nelspruit, aan de zuidkant van het vermaarde Kruger Park. Je wordt naar het wereldberoemde Sabi Sands Game Reserve gebracht waar je 4 nachten verblijft. Allereerst verblijf je 2 nachten in het Sabi Sabi Little Bush Camp, een luxe en intieme lodge waar u verblijft in een grote suite midden in de bush aan de rivier. Je beleeft 2 game drives per dag in Sabi Sands (het wildpark met de meeste kans op het treffen van luipaarden!). Op de 13e dag verkas je naar de 'moderne' Sabi Sabi Earth Lodge. Deze fantastische Eco lodge behoort tot de top 5 van de safari lodges in Zuid-Afrika en je zult hier 2 onvergetelijke laatste safari dagen gaan beleven. En ook nog Fair Trade! Op dag 15 vlieg je van Nelspruit naar Johanneburg om van daaruit rechtstreeks door te vliegen naar Nederland. Op de 16e dag ben je rond 11.00 uur weer op Schiphol en eindigt jouw onvergetelijke Fairtrade reis in Zuid-Afrika.


Waarom Mister Goodlife's Signature FairTrade Reis 'Gold'?

  • Zo duurzaam mogelijk reizen
  • Fairtrade meets The Good Life
  • Zie de Big Five & Marine Five      
  • Dicht bij de natuur, conservatie en eco vriendelijk.
  • Kaapstad, Winelands, Whalecoast, Sabi Sands
  • Relaxed en ontzorgd en zeer luxe
  • Local community betrokkenheid 
  • The Best of......natuur en cultuur, wining & dining, city, safari & beach

Welke verantwoorde luxe accommodatie zit er in dit programma?

Welke gebieden in Zuid-Afrika bezoek je met dit programma?

Beeldimpressie Signature FairTrade Reis 'Gold'

Ja, ik wil reizen zoals Mister Goodlife