signature safarireizen zuid afrika gold

Mister Goodlife's Signature Safarireis Gold

Safari, Natuur, The Big Five & The Good Life

Safarireis Zuid-Afrika 'Gold' - 12 dagen Safari, Natuur & The Big Five

Op Silver niveau stelt Mister Goodlife u het volgende voor: een safari reis langs drie wildparken (Pilanesberg, Madikwe en Welgevonden) die op zo'n 2 a 3 uur rijden met de auto van elkaar en van het vliegveld in Johannesburg gelegen zijn. Alle drie de parken zijn malaria vrij en in alle drie kunt u de Big Five spotten. De parken verschillen onderling qua type natuur, andere (zeldzame) dieren die er voorkomen, en type lodges. Met andere woorden u gaat niet 3 keer hetzelfde zien en doen want de opzet is juist om het divers en aanvullend te laten zijn. Dit voorbeeld van een luxe safarireis is ook geschikt voor kinderen! Laat u inspireren door deze voorbeeldreis en neem contact op om samen met Mister Goodlife uw droom-safarireis samen te stellen.

Programma Mister Goodlife's Signature Safarireis 'Gold'

signature safarireizen zuid afrika gold

Reisbeschrijving

Na aankomst op het vliegveld van Johannesburg (indien u rechtstreeks met KLM vliegt komt u rond 22h00 aan) checkt u in bij het Intercontinental hotel op het vliegveld (direct naast de arrivals hall). De volgende vliegt u met FedAir naar Hoedspruit in de provincie Limpopo waar u op het East Gate Airport wordt opgewacht om naar uw eerste safari bestemming gebracht te worden. U verblijft 3 nachten in een luxe canvas tent bij Tanda Tula in het Timbavati Game Reserve. Dit privé park is gelegen naast het Krugerpark. De dieren kunnen vrij migreren, de mensen niet zodat u geen last hebt van toeristen en dagjesmensen die het Krugerpark bezoeken. In de vroege ochtend en in de namiddag neemt uw ranger u mee in zijn open landcruiser en gaat u op zoek naar de Big Five en de talloze andere dieren. In de Main Lodge van Tanda Tula kunt u terecht voor ontbijt, lunch en kaarsverlichte diners.


Op dag 5 is er een transfer voor u geregeld om u in zuidelijke richting naar het wereldberoemde Sabi Sands Game Reserve te vervoeren. Dit privé park ontleend zijn faam aan de mooie natuur, de Sabie rivier en de grote kans om hier luipaarden te zien. Van de Big Five is dit het moeilijkst te spotten dier en in Sabi Sands is uw kans om oog in oog met een luipaard te komen het grootst.  U verblijft 3 nachten in het Sabi Sabi Little Bushcamp, een luxe en intieme safari lodge waar u uw eigen aan de rivier gelegen chaletje hebt.


Op de 8e dag vliegt u naar het Phinda Private Game Reserve in de provincie Kwazulu Natal. U verblijft hier in de nabijheid van de Indische Oceaan en kunt daarom tussen augustus en half december ook de Marine Five (oa dolfijnen en walvissen) spotten. De Big Five treft u u gedurende het gehele jaar in Phinda. U overnacht in de fabuleuze Phinda Rock Lodge uitkijkend over de vallei en genietend van natuur, rust en een zeer hoog niveau van service, gastvrijheid, wining & dining en spa & wellness.  Na uw laatste ochtend game drive en aansluitende brunch in de lodge op dag 11 vliegt u weer richting Johannesburg om daar in de avond terug te vliegen naar Amsterdam waar u op dag 12 rond 11h00 weer zult arriveren.


Waarom Mister Goodlife's Signature Safarireis 'Gold'?

  • Niet zelf rijden, alle vluchten en transfers inbegrepen dus zorgeloos reizen 
  • Tussen augustus en half december: Spot ook de Marine Five
  • Verblijf in top lodges in beroemde private game reserves
  • Inclusief alle maaltijden en safari activiteiten
  • Extra opties: Spa, wellness, massage, guided walking safaris, kids safaris
  • Ontdek de Big Five met bovengemiddelde kans op luipaarden 
  • Good Life garantie: natuur, dieren, gastvrijheid, service, wining & dining
  • Met KLM rechtstreeks naar Johannesburg en geen jetlag

Welke verantwoorde luxe accommodatie zit er in dit programma?

Welke gebieden in Zuid-Afrika bezoek je met dit programma?

Beeldimpressie Signature Safarireis 'Gold'

Ja, ik wil reizen zoals Mister Goodlife