signature fairtrade reizen silver

Mister Goodlife's Signature

FairTrade Reis

Silver

FairTrade, Safari, Natuur,  Cultuur & The Good Life

FairTrade Reis 'Silver'

19 dagen Safari, Cultuur & Natuur

Mister Goodlife stelde tijdens zijn verblijven in Zuid-Afrika deze mooie en duurzame Fair Trade reis voor jou samen. Je verblijft in luxe accommodaties die Fair Trade gecertificeerd zijn. Daarnaast biedt deze tour Big 5 safari & Marine 5 safari, strand & stad, bergen & zee, culinair en wijn, cultuur & historie, romantiek & feel good. Geniet van The Good Life in Zuid-Afrika op een Fair Trade manier en ga voor duurzaam reizen.

Mister Goodlife's Signature
Fair Trade Reis 'Silver'

Programma

signature fairtrade reizen silver

Reisbeschrijving

Op dag één vlieg je vanaf Amsterdam Schiphol naar Johannesburg hier word je opgewacht en naar jouw eerste onderkomen gebracht, het Peech Hotel, waar je 2 nachten verblijft. Op dag twee ontvang je de huurauto en kunt je de musea, parken, of een van de bruisende wijken van Johannesburg gaan verkennen. Activiteiten van golfen tot een township tour in Soweto. Op dag drie rijdt je 's middags in een uur naar The Cradle of Humankind waar je incheckt in het prachtige eco friendly Forum Homini. De volgende dag kun je in je eigen tempo The Cradle of Humankind ontdekken door het bezoeken van het Maropeng museum en af te dalen in de grotten en ondergrondse rivier van The Cradle. Verder is het vanzelfsprekend heerlijk relaxen en genieten van een uitstekend diner bij Forum Homini.


De vijfde dag vertrek je richting het Krugerpark en check je in bij het Motswari Private Game Reserve. In de lodge van dit immense privé park ervaar je de luxe van de ruimte, de service, natuur en geniet je van een unieke safari belevenis in de komende dagen tijdens de 6 game drives die je met een gids zult maken in een open safari vehicle. Op de achtste dag lever je op het vliegveld de huurauto in en vlieg je naar Kaapstad alwaar weer een huurauto voor je klaar staat. Je verblijft bij Camissa House, gelegen op de flanken van de Tafelberg in Kaapstad. Zowel het centrum van Kaapstad als het Victoria & Alfred Waterfront zijn nabijgelegen. In de komende dagen kun je de Tafelberg, Robben Eiland, Kirstenbosch Gardens, het Kaaps schiereiland en Kaap de Goede Hoop (Cape Peninsula) en vele andere bezienswaardigheden en activiteiten ontdekken.

Op dag 11 verlaat je Kaapstad en rijd je naar het noorden voor een bezoek aan het pittoreske dorpje Tulbagh en vervolgens naar Hermon waar je 2 nachten verblijft in het luxe Bartholomeus Klip Farmhouse. Van daaruit kunt je op dag 12 een dagtrip maken naar de West Coast (bv West Coast National Park of het vissersdorp Paternoster) of naar de Cederberge waar je in een unieke en adembenemende omgeving kunt wandelen of touren en wijnproeven bij Cederberg Vineyards. Op dag 13 rijd je via Ceres, Bain's Kloof Pass en Paarl naar Stellenbosch. Je verblijft 2 nachten op het Spier Wine Estate. De komende dagen kun je de universiteitsstad en haar vele wijndomeinen en attracties ontdekken en ook een tripje naar Franschhoek inplannen. Je kunt je natuurlijk ook heerlijk laten masseren in de spa van het Spier Wine Estate, waar sowieso veel te doen is in een relaxte omgeving.

Op dag 15 kun je via Somerset West (bezoek desgewenst het prachtige wijndomein Vergelegen) en de bekroonde kustroute naar Hermanus (de walvissen hoofdstad van Zuid-Afrika) rijden. Uiteindelijk arriveer je in het Grootbos Nature Reserve en check je in bij de Grootbos Forest Lodge waar je 3 nachten verblijft in een Forest Suite. Deze plek is een waardige afsluiter van jouw Fair Trade reis; een waanzinnig mooie locatie waar vele activiteiten reeds zijn inbegrepen. De 18e dag, jouw laatste in Zuid-Afrika, heb je nog een volle dag die je naar wens kunt invullen! Je vliegt 's avonds laat weer naar Amsterdam. Op dag 19 kom je rond 11h00 weer aan op Schiphol.


Waarom Mister Goodlife's Signature FairTrade Reis 'Silver'?

  • Zo duurzaam mogelijk reizen
  • Zie de Big Five & Marine Five
  • Dicht bij de natuur, conservatie en eco vriendelijk.  
  • Kaapstad, Cape Winelands, Whalecoast, Sabi Sands    
  • Relaxed en ontzorgd en zeer luxe    
  • Local community betrokkenheid   
  • The Best of......natuur en cultuur, wining & dining, city, safari & beach
  • Fair Trade meets The Good Life

Welke verantwoorde luxe accommodatie zit er in dit programma?

Welke gebieden in Zuid-Afrika bezoek je met dit programma?

Beeldimpressie FairTrade-reis 'Silver'

Ja, ik wil reizen zoals Mister Goodlife

Duurzaam en Fair Trade reizen